Over de webshop

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Om onze vrijwilligers te ontlasten en om u digitaal gemak te kunnen bieden, hebben we een webshop aangeschaft. Ook kunnen we hiermee het papiergebruik gaan reduceren.

In de webshop maakt u als gebruiker een persoonlijk account aan. Dit aanmaken van een account is alleen de eerste keer nodig. Bij ieder vervolgbezoek kunt u met deze accountgegevens inloggen. Lees in de handleiding hoe u zo’n account aanmaakt.

Wilt u hulp bij het aanmaken van uw account of heeft u andere vragen over de webshop?

Neem dan contact op met:
Monique de Broekert webshop@pkn-gravenpolder.nl
Berry Kooiker kerkrentmeester@pkn-gravenpolder.nl
Hans de Jager scribaat@pkn-gravenpolder.nl

We helpen u graag!!

Begin van dit jaar is de webshop in gebruik genomen. In eerste instantie kon u in de webshop alleen uw toezegging doen voor Actie Kerkbalans. Inmiddels kunt u ook een gift doen voor de Paascollecte via iDEAL. Tevens kunt u de webshop gebruiken om uw collectebonnen te bestellen.

De webshop is ook te vinden op de Kerkgeld app. Deze app kunt u downloaden van de App Store (Apple) of Google play (Android).
De webshop is dus bereikbaar via de website en via de Kerkgeld app. U gebruikt in beide gevallen dezelfde inlognaam en wachtwoord.

Op deze plaats en via het kerkblad zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

We hopen dat u met plezier gebruik zult maken van de webshop!