Donatie online kerkdienst

Voor het live uitzenden van kerkdiensten, alsook voor het naderhand kunnen beluisteren hiervan, maken we maandelijks aanzienlijke kosten. Mocht u regelmatig gebruikmaken van onze digitale diensten, dan zouden wij het erg waarderen als u ons een tegemoetkoming in deze kosten doneert. Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening nummer: NL04RABO 0373734484 t.n.v. Protestantse gemeente 's-Gravenpolder/Baarland, onder vermelding van “Gift online kerkdienst”.

Hartelijk dank voor uw bijdrage(n).

College van kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente 's-Gravenpolder/Baarland

Eerder opgenomen diensten

Wanneer u/je een dienst wilt beluisteren waarin voor de titel een slotje zichtbaar is,
dient u/je een account aan te maken of in te loggen op de site van KerkdienstGemist.
Als u/jij over een account op KerkdienstGemist beschikt kun(t) u/je een toegangsverzoek doen
door op de dienst te klikken die u/je wilt beluisteren. Bij vragen kun(t) u/je mailen naar de webmaster.

Uitleg van KerkdienstGemist voor "Toegang tot privé uitzendingen en opnames"