Kerkbalans

In de week van 18 januari gaat Actie Kerkbalans weer van start. In die week ontvangen al onze gemeenteleden een brief met een uitnodiging voor een financiële bijdrage.

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samenkomen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. Actie Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar nodig hebben in lastige, maar ook in mooie tijden. U wilt toch ook dat we als gemeente kunnen blijven doen waar de kerk al eeuwenlang voor staat?

Sinds 2020 kunt u uw toezegging ook digitaal doen. Zeker gezien de huidige omstandigheden, is dat een ideale mogelijkheid. Om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken, willen we onze vrijwilligers dit jaar niet bij u langs sturen om uw toezegging op te halen. Degenen die niet digitaal toezeggen, kunnen hun toezeggingsformulier zelf in de bus doen bij het inleveradres dat op het toezeggingsformulier vermeld staat.

Toezeggingen, zowel digitaal als op papier, graag uiterlijk 26 januari inleveren.
Hoewel u er dit jaar iets meer moeite voor moet doen, willen we u toch dringend verzoeken om wel uw toezegging te doen, zodat het College van Kerkrentmeesters weet wat ze dit jaar aan inkomsten kan verwachten.

Wanneer u ervoor kiest om digitaal toe te zeggen, kunt u een email sturen naar webshop@pkn-gravenpolder.nl of maak alvast een account aan in de webshop.

Als iets niet lukt of niet duidelijk is, help ik u graag verder! Stuur dan even een mailtje naar webshop@pkn-gravenpolder.nl of app naar 06 3397 0841

Hartelijke groet namens het College van Kerkrentmeesters,

Monique de Broekert