Over de webshop

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Om onze vrijwilligers te ontlasten en om u digitaal gemak te kunnen bieden, hebben we een webshop aangeschaft.
Ook kunnen we hiermee het papiergebruik gaan reduceren.
In de webshop maakt u als gebruiker een persoonlijk account aan. Dit aanmaken van een account is alleen de eerste keer nodig.
Bij ieder vervolgbezoek kunt u met deze accountgegevens inloggen.
Wilt u hulp bij het aanmaken van uw account of heeft u andere vragen over de webshop?
Neem dan contact op met:
Monique de Broekert webshop@pkn-gravenpolder.nl
Berry Kooiker kerkrentmeester@pkn-gravenpolder.nl
Hans de Jager scribaat@pkn-gravenpolder.nl
We helpen u graag!!
Momenteel zijn we nog bezig met het inrichten van de webshop. In eerste instantie kunt u in de webshop alleen uw toezegging doen voor Actie Kerkbalans. Komende tijd willen we de webshop verder uitbreiden.
U moet daarbij denken aan het bestellen en betalen van collectebonnen en de mogelijkheid tot doneren via iDEAL.
De webshop is ook te vinden op de Kerkgeld app. Deze app kunt u downloaden van de App Store (Apple) of Google play (Android).
De webshop is dus bereikbaar via de website en via de Kerkgeld app. U gebruikt in beide gevallen dezelfde inlognaam en wachtwoord.
Op deze plaats en via het kerkblad zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
We hopen dat u met plezier gebruik zult maken van de webshop!